top of page

CLADIRI INDUSTRIALE

SI DE SERVICII

Tipuri de hale

Avantajele

   Halele pe structura metalica sunt unul dintre tipurile de constructii cele mai utilizate in intreaga lume, avand destinatii diverse si acoperind urmatoarele domenii:

 

 • hale industriale (proiectate special sa indeplineasca toate cerintele specifice domeniului respectiv, oferind maximumul de flexibilitate pentru toate activitatile necesare);

 • hale comerciale;

 • hale agricole;

 • hale de depozitare;

 • hale de productie (permit un flux de lucru optim si iluminat, natural optimizat).

 • hale logistice.

 • In comparatie cu o structura realizata din beton, o hala metalica are avantajul ca poate fi extinsa cu usurinta;

 • Deoarece majoritatea partilor componente sunt alcatuite din materiale prefabricate, timpul de constructie se reduce semnificativ;

 • Structura de rezistenta a constructiilor este realizata din profile metalice care confera o greutate redusa constructiei, fapt care conduce la reducerea cheltuielilor si la o manipulare usoara;

 • Elementele structurale sunt usoare si se manipuleaza cu cativa muncitori, montajul facandu-se usor de pe schela;

 • Structura de rezistenta a halelor metalice va fi coletata sau montata in elemente structurale. Fiecare colet contine cate un element structural sau parte din acesta.  Coletul contine si planul de montaj pentru elementul respectiv. Montajul se face usor urmarind planurile de montaj.

 • Acest tip de hale nu necesita carcase de buloane in fundatii. Prinderea la sol se face simplu, cu ancore chimice sau mecanice.

Hale și depozite

Hoteluri

Școli

   Spatiile comerciale, halele industriale si pentru depozitare trebuie construite rapid, eficientizand costurile, pentru a se putea raspunde corect nevoii de dezvoltare si crestere.

 

   Sistemul FRAMECAD folosit de noi asigura implementarea unor solutii complete pentru acest tip de cladiri.

   Sistemul FRAMECAD ne permite sa aducem proiectele la bun sfarsit, incadrandu-ne in termenele limita, fara ca acest lucru sa afecteze in vreun fel calitatea rezultatului final.

 

   Un teren viran poate fi transformat in cel mai scurt timp intr-un hotel functional, multumita tehnicilor folosite si a faptului ca tot procesul de constructie are loc chiar pe terenul respectiv.

   Cladirile educationale, pot curpinde de la cateva sali de clasa, pana la scoli intregi. Acestea sunt construite rapid, cu costuri scazute, atat in zone dezvoltate, cat si in zone in curs de dezvoltare pe intreg teritoriul Romaniei, ajutand astfel la dezvoltarea locala si nationala a sistemului educational.

 

   De asemenea izolatiile de inalta calitate folosite asigura confortul elevilor si al personalului didactic.

Spitale

Clădiri militare

Locuințe temporare de muncă

   Folosind tehnologia FRAMECAD, realizam proiecte de dimensiuni mici, mijlocii sau chiar mari in domeniul medical. De la clinici de cateva camere, pana la complexe medicale de dimensiuni mari, putem asigura dezvoltarea rapida pentru aceste obiective.

 

   Avantajele folosirii tehnologiei FRAMECAD se vad cel mai bine in cazul zonelor afectate de calamitati naturale, unde timpul scurt de constructie este o prioritate absoluta.

   Datorita cladirilor diferite ce pot fi realizate cu tehnologia noastra, de la baraci la depozite de munitii sau garaje pentru vehicule, armata Statelor Unite ale Americii este unul dintre principalii contractori, la nivel mondial,al solutiilor FRAMECAD.

   Va punem la dipozitie solutia ideala de cazare pe termen mediu a proiectelor comerciale sau industriale, indiferent de scara la care se realizeaza proiectul in care acestia sunt implicati.

 

   Toate cladirile construite astfel respecta cu strictete toate standardele din domeniul constructiilor, precum si legislatia in vigoare.

Locuințe sociale

Locuințe de necesitate

   Sistemul rapid si modern de structura metalica pe care il oferim, furnizeaza locuinte de necesitate de calitate in zonele unde este nevoie de ele.

 

   Asamblarea simpla prezinta un alt avantaj, in sensul ca viteza de constructie si de completare a lucrarilor este foarte mare.

   In situatii precum sinistrarea unor populatii rurale datorita inundatiilor sau focurilor, asa cum a fost cazul in Romania in ultimii ani, solutia FRAMECAD oferita de noi se muleaza perfect pe contextul social.

 

   Viteza de realizare, costurile scazute si numarul mic de muncitori ce trebuie sa lucreze efectiv la realizarea acestor locuinte temporare recomanda aceasta solutie ca fiind cea mai potrivita in astfel de cazuri.

bottom of page