top of page

Tehnologia FRAMECAD

Despre structura metalică
Utilizarea FRAMECAD

   Modelul australian al caselor din otel usor, pe care il utilizam, este net superioar constructiilor clasice (din caramida, lemn, BCA), avand o durata de viata de peste 200 de ani.

 

   Cladirile din otel usor sunt o solutie rezistenta, moderna, fiabila si ieftina, cu o viteza de construire mare si costuri reduse. Otelul usor folosit este conform cu standardele europene EN S550 GD, grosimea stratului de zinc fiind de 275 g/mp, iar suprafetele sunt pasivate. Putem construi spatii comerciale, de depozitare, hale pe structura metalica si oferim solutii constructive si eficiente, la preturi fara concurenta.

 

   Structura de rezistenta - structura principala a cladirilor usoare MBS(R), este realizata din profile usoare zincate ce confera o greutate redusa, de circa 30 kg/mp, fapt ce conduce la reducerea cheltuielilor si la o manipulare usoara. Rezistenta mare si greutatea proprie redusa a profilelor si materialelor au ca rezultat o structura ce indeplineste toate cerintele de rezistenta si stabilitate.

   Tehnologia inovatoare "FRAMECAD" ofera eficienta alaturi de un raport avantajos calitate-pret. Datorita ei, veti avea parte de un timp scurt de productie a structurii, livrare si montaj. Pe tot parcursul lucrarii, va oferim consultanta la preturi fara concurenta.

 

   Consultantii nostri va vor ghida in toate etapele proiectului, de la design, alegerea solutiei, ofertei, productia materialelor de constructie, pana la livrarea si montajul casei metalice. Va asiguram ca veti avea un singur furnizor pentru intreaga constructie a casei metalice.

ce presupune tehnologia FRAMECAD?
bottom of page